Xerrada sobre Sobirania Alimentària

Dijous 19 de desembre, 19:00 h
Xerrada/debat a càrrec de membres d’ASAC! (Aliança per a la Sobirania Alimentària de Catalunya).
«Història, actualitat i reptes del moviment català per la sobirania alimentària»

Presentació del Manual de Dinamització Local Agroecològica. amb Guillem Tendero

«Propostes feministes contra l’agronegoci» Grup de Sobirania Alimentària i Feminismes amb Ariadna Pomar

Guillem Tendero és un activista ecosocial nascut a Barcelona. Es ambientòleg i ha fet un màster en Economia Ecològica i Ecologia Política. Des de fa més de deu anys participa activament en el moviment català per l’agroecologia i la sobirania alimentària, i viu i milita a Can Masdeu. És membre de l’Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya des de 2008, any en què es va fundar.
El grup Feminismes i Sobirania Alimentària sorgeix de la inquietud i motivació per agrupar dues perspectives que tenen moltes coses en comú però que sovint no s’apleguen. Som un grup de dones que ens trobem des de principis d’estiu per debatre al voltant de la situació i la potencialitat de les dones en el món rural, compartir recursos i experiències i fer xarxa entre nosaltres.
L’Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya (ASAC!) pretén ser l’espai de referència, de coordinació i d’acció política per la Sobirania Alimentària a Catalunya. Agrupa col·lectius i entitats que treballen per la SbA des de diversos àmbits temàtics, com ara el consum crític, el comerç just, la cooperació internacional, la recerca activista o la producció i la transformació agroecològica.