Se va a armar la gorda!!!

Aquí arriba el cartell i tota la programació de les jornades d’acció feminista autònoma d’aquest any (de l’1 al 17 de març del 2013). Totes les activitats de les jornades són per a dones, lesbianes i trans. Són unes jornades autònomes sense sindicats, partits ni banderes.

Video de convit de les jornades

Aquest any hi ha el blog sevaarmarlagorda.wordpress.com a on podreu estar al corrent de totes les activitats, accions,convocatòries i material generat a les jornades.

També es poden seguir les jornades per twitter a @se_va_armar.

D’altra banda, per a fer arribar informació, fotos, cròniques, vídeos…de les jornades hi ha el correu electrònic
jornadesfeministesautonomes@lavabit.com.

Ens veiem aquests dies!
Que aquest març… SE VA A ARMAR LA GORDA!!!!!!

Video de convit de la mani nocturna

Per veure més activitats…

Bicigimkama feminista (6 març)
Compañeras!!! Aquest dimecres 6 de març a les 16:00 a la Teixi Bicitetas us convidem a la… BICIGIMKANA FEMINISTA!!!!
Volem celebrar el 8 de març jugant amb vosaltres per la ciutat. També volem celebrar que aviat tornarem a obrir el taller per seguir engreixant-nos les mans juntes!!
Per participar a la Gimkana nomes heu de venir en bici, patins, monopatin, tricicle…qualsevol tipus de vehicle no motoritzat serveix! El joc consistirà en fer un recorregut per diversos punts de la ciutat on caldrà realitzar proves diverses. Animeu-vos a participar. Serà molt divertit i a més al final de la gimkana…hi haurà premi sorpresa que sortearem entre les participants!!!!!!
Començarem a les 16:00 a La Teixi. Carrer María Aguiló 35. Metro Poble Nou. Rogem PUNTUALITAT. És MOLT , MOLT, MOLT importat donat que mes tard hi haurà altre activitat i no volem solapar-nos amb les altres!!!
Agrairíem que ens enviéssiu un mail confirmant si voleu venir per fer-nos una idea de quantes serem: bicitetas@gmail.com
http://bicitetas.wordpress.com/

Les dones no paguen (6 març)
Dones, lesbianes i trans!!! Aquest dimecres dia 6 de març a les 18.30 tenim una cita que no ens podem perdre per cap motiu: HACEMOS LA COLADA, LES DONES NO PAGUEM!
Recordeu, dimecres a les 18.30h, a Pça. Universitat cridarem ben fort per denuciar els preus abusius i privatius del transport públic i deixar ben clar que no estem disposades a pagar-los.
porta’t la teva disfressa feminista preferida: antifaç, plomes, ulleres de sol…
A CASA, AL CARRER, AL METRO: DESOBEDIÈNCIA FEMINISTA