Escola feminista d’estiu

Estimades companyes, enguany ens hem reunit un bon grapat de dones per realitzar una nova edició de l’Escola Feminista d’Estiu per a Dones Que No Som Com Cal. Com vam fer el juny passat, estem engrescades en retrobar-nos i amb voluntat d’aprendre de tot aquell munt de coneixements que any darrera any, hem anat compartint.

Volem mantenir-nos en aquesta manera de fer col·lectiva, interaccionant amb tots els feminismes. És per això que ens adrecem a totes vosaltres per fer-vos una crida a participar en l’activisme feminista, a sumar les valuoses capacitats de totes, per assolir una vida plena d’energies i pràctiques solidàries que siguin alhora equitatives i igualitàries. Un espai on l’estima, la pau i l’esperança guiïn els nostres camins, sense violències i sense el sistema heteropatriarcal, capitalista i racista que oprimeix la nostra llibertat i la nostra autonomia.

Us adjuntem una fitxa on podeu especificar la vostra disponibilitat per participar-hi. Ens la podeu fer arribar al correu de la Xarxa Feminista xarxafem@xarxafeminista.org

Animeu-vos a participar, us hi esperem!!!
salutacions,

Tel. 696 72 38 39
C/Ripoll, 25
08002 Barcelona
www.xarxafeminista.org