Xerrada-Taller ‘Feminismes des de Palestina’

Des d’ACSUR s’organitza aquesta xerrada-taller el dimarts 19 d’octubre de 19h a 21h a Ca la Dona.
El pengem al blog per si alguna de vosaltres està interessada en participar i als links podeu trobar el cartell i més informació. Malgrat té pinta interessant i sempre és enriquidor generar espais feministes per discutir i intercambiar experiències, aquest taller està finançat pel Ministeri de la Igualtat, aquesta entitat hipòcrita tal com el seu propi nom indica i cap a la qual sentim un gran rebuig. De totes maneres i després de deixar això clar, des d’aquest blog apreciem l’autoorganització de les dones i lesbianes malgrat sempre trobem que és més interessant que aquesta no tingui al darrera ni doni promoció a estructures estatals que perpetuen la situació d’opressió que vivim en aquesta societat patriarcal demòcrata liberal.
Cartell
Informació adicional