Dilluns 16 marxa mundial de dones‏

Dilluns, 16 de novembre, 19 h
CCDFB, Sant Pere Més Baix, 7

La Marxa Mundial de les Dones:
Una dècada d’accions feministes internacionals per canviar la vida de les dones i construir un altre món amb Miriam Nobre

Miriam Nobre, activista feminista brasilera, coordinadora internacional de la MMM.

Miriam Nobre.Dona i brasilera. Militant feminista, ingeniera agrònoma i mestre pel ‘Programa de Estudios sobre Integración de la América Latina’, de la Universitat de São Paulo. Des de 1993 ve actuan en educació popular, en el seguiment de les polítiques públiques i en l’articulación del moviment de dones integrant la ‘SOF –Sempreviva Organização Feminista’. Des de juliol de 2006 coordina el Secretariat Internacional de la Marcha Mundial de las Mujeres, amb seu a São Paulo, Brasil. Te nombrosos treballs en revistes especialitzades i diversos llibres, entre ells es coautora de: A Produção do Viver. Ensaios de Economia FeministaEconomia Feminist (2003), a (2002), Gênero nas Políticas Públicas (2000), O Trabalho das Mulheres (2000), Gênero e Educação (1999), Gênero e Agricultura Familiar (1998), Gênero e Desigualdade (1997), tots editats en la col·lecció‘Cadernos Sempreviva’, de la SOF.

La Marxa Mundial de les Donesés un moviment feminista internacional que treballa amb grups i organitzacions feministes contra les violències i la pobresa.
Les accions feministes internacionals són moments d’enfortir-nos com a moviment feminista , de construir solidaritats , de demostrar la força col.lectiva de les dones organitzades i la nostra diversitat però també la nostra unitat per lluitar contra l’ordre injust que està darrera de la pobresa i les violències contra les dones.

Organitzen:

MARXA MUNDIAL DE LES DONES – CATALUNYA
CENTRE DE CULTURA DE DONES FRANCESCA BONNEMAISON