Laura Bugalho (TransGaliza) detinguda. Tot el nostre suport per Galiza!

Dimarts la policia va detenir a Laura Bugalho, sindicalista i activista trans i feminista, fundadora i integrant de Trangaliza. La acusen d’un suposat delicte de falsedat documental en alguna de les tramitacions desinteressades de papers a persones migrants. Ahir dimecres és van concentrar unes 150 persones reclamen la seva llibertat, avui ha passat a disposició judicial i hi ha hagut una nova concentració davant dels jutjats a Compostela.
La Laura esta portant a terme una gran tasca, d’ajuda i assessorament a persones migrades sense papers; posant moltes forces en l’ajuda a dones trans migrades moltes d’elles treballadores sexuals. Aquesta detenció suposa un atac a la xarxa de persones y col•lectius que, com la nostra companya defensen i recolzen en tot moment les persones migrades. Exigim la seva immediata posada en llibertat i reclamem que acabi aquesta persecució política contra qui lluita pels drets de les persones sense papers.
Des de Maribolheras Precárias iniciem una recollida urgent de suport de xarxes, col•lectius i associacions per exigir la seva immediata posada en llibertat sense càrrecs.
Envieu el vostre suport a maribolheras@hotmail.com
Feu-ne difusió sisplau!
+informació:
http://maribolheras.blog.com/
http://www.facebook.com/group.php?gid=85524477231
http://nomepisesofreghao.blogaliza.org/
La bona notícia és que ha sortit en llibertat, amb càrrecs, aquesta tarda, encara no hi ha més informació sobre el l’imputen però ella està animada i molt agraïda pel suport rebut.