Kafeta Solidària ProAvortament

aborto sí

aborto sí


Aquest dijous obrirem la kafeta del CSO Revoltosa (els dijous és un espai no mixte per a dones i lesbianes) en solidaritat a una de les dones que ha estat condemnada a pagar una multa per provocar-se un avortament. Obrirem a partir de les 20.30h i la pasta que traguem de la beguda i el tapeo serà enviada a aquesta dona que va ser denunciada pels propis serveis sanitaris i que ha estat condemnada a pagar una multa de 360 euros quan està cobrant 400 euros al mes (i encara “ha d’agrair” que no li fessin entrar a presó). Podeu llegir més detalls al següent enllaç:
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=598582&idseccio_PK=1050
Actualment estan havent-hi molts casos de dones que avorten i que són condemnades per l’Estat Espanyol. Moltes són dones immigrants i sense recursos, la qual cosa augmenta la seva vulnerabilitat davant d’aquestes lleis mascle-capitalistes.
Nosaltres recolzem la lliure decisió sobre el propi cos i volem mostrar la nostra solidaritat amb elles.
Recordem també que l’església i tots els reaccionaris estan fent una campanya forta en contra de l’avortament i que fa falta que ens posem les piles en rebutjar els seus discursos, els seus plafons i les seves concentracions mascle-catòliques el 25 de cada mes.
CSO Revoltosa: C/Rogent 82; Clot (L1 o L2) i Camp de l’Arpa (L5)