Acció 25 de març: La Conferència Episcopal en Vies d’Extinció.

El dia 25 de març la Conferència presenta la campanya publicitària del linx contra l’avortament en una “Jornada per la vida”,que es celebrarà a diferents ciutats de l’estat. El 25 de març és el dia de “l’anunciació de Maria” (vaja, el dia que es va quedar embarassada). A Barcelona penjaran més de 200 plafons publicitaris. Almateix temps, les ultimes declaracions del Papa sobre el preservatiu i la SIDA mostren la hipocresia i la propaganda de la mort que promouen. Donat que el dia 25 sortirà a tots els mitjans aquesta campanya masclista i demagògica, us convoquem a una CONCENTRACIÓ A PLAÇA CATALUNYA, EL DIA 25 A LES 19 H, per una vida digna i de qualitat, pel dret a decidir i el dret al propi cos.
— Campanya pel Dret a l’Avortament dretalpropicos@gmail.com telèfon 934127161