Concert 7 març CLITOCORE

Dissabte 7 de març a l’Espai Jove de l’Eixample de 22h a 1h.
Bandes: Gargamboig, Husmo i Go! Popitas
Preu de l’entrada: 5 euros.

Amb motiu de la celebració del dia de la dona, plantegem aquest concert com una manera de reivindicar un 8 de març dins de l’escena musical alternativa. Fugint de celebrar una data edulcorada i anquilosada en el món institucional i la simbologia, no deixem passar l’ocasió per a reivindicar la lluita feminista fent una petita mostra del que les dones estem fent dins de l’escena, un àmbit sovint ple d’estereotips, barreres i obstacles patriarcals.
ORGANITZA: Clitocore

Clitocore’zine és un fanzine editat a Barcelona per Elena i Michelle amb la col·laboració de més persones d’altres ciutats i països. Aquest fanzine està enfocat en la participació de les noies en l’escena hardcore. La nostra raó és difondre i conèixer el treball i la situació de les dones en les escenes musicals alternatives, portades principalment per nois. Al seu torn, Clitocore’zine és la nostra particular participació en l’escena.
Clitocore’zine és, com la resta de fanzines, una forma de participació en el suport de l’escena hardcore i punk. Però, alhora, vam desitjar que Clitocore’zine sigui un instrument que permeti aprofundir en els diferents pensaments i punts de vista existents sobre temes socials. Tractem de donar un matís feminista al nostre fanzine, però les inquietuds també ens duen a reflectir altres terrenys com l’anticapitalista, l’anti racisme/imperialisme, l’alliberament animal, … Clitocore’zine pretén ser un projecte musical, en el seu aspecte cultural i combatiu, amb consciència.

clitocorezine@hotmail.com
www.myspace.com/clitocorezine (aquí podeu veure el cartell!!!)
www.clitocore.blogspot.com