LES CLAUS DE L’APODERAMENT DE LES DONES DES DE L’ESPAI LOCAL

Des de la perspectiva del desenvolupament local, les dones rurals de Malpaisillo presenten un treball integral que molt encertadament han nomenat en la seva sistematització de deu anys de treball “la ruta del canvi”, camí que ha estat possible a través de l’esforç col·lectiu i reivindicatiu per a canviar la seva situació, superant nusos i potenciant les seves capacitats…
Van aprendre a llegir i escriure, a cuidar el seu cos i les seves maternitats; es van disposar a reivindicar el seu dret al plaer, a relacionar-se de manera solidària entre elles, a modificar les seves pautes culturals de les seves relacions amb els homes, a enfrontar la violència, la desnutrició i la pobresa.

PILAR ALONZO ZAMORA, de Nicaragua, del centre XOCHILT ACALT (que vol dir “flor de canya”) estarà a Ca la Dona el dia 29 d’octubre a les 19h per explicar aquest projecte.
Ca la Dona – Casp, 38, principal, 08010 Barcelona