3era Trobada de Dones Feministes

xx.bmp

Dones de diferents grups i àmbits ens varem trobar a la cloenda del femart’08 per a conèixer les experiències i estratègies de participació política feminista a Centreamèrica. D’aquella primera reunió, va sorgir la inquietud de discutir sobre les estratègies d’aquí. Així varem decidir ampliar la convocatòria i tornar a trobar-nos el passat 20 de juny a Ca la Dona.

A aquesta segona cita ens vam sumar noves dones feministes que pertanyíem a diferents àmbits (dones de ca la dona, de ONGD, d’altres grups autònoms, joves, grans, migrants, lesbianes, etc.), i mentre sopàvem, i discutíem sobre les diferents estratègies i projectes a on participàvem, compartíem algunes dificultats similars i preocupacions comunes respecte al present i perspectives del moviment feminista en sentit ampli.

Abans però de les vacances d’agost, varem decidir realitzar una tercera reunió ampliant la convocatòria per a cridar a altres dones i/o grups feministes amb l’objectiu de compartir i discutir sobre les diverses estratègies organitzatives i reivindicacions polítiques, per a aprofundir en allò que ens és comú més enllà del que ens diferencia, i poder des d’aquí construir noves aliances i solidaritat, que ens permetin desenvolupar una visió de conjunt més enllà de les nostres lluites i àmbits particulars i especialitzats. Com compaginar el local i específic amb el global.

Si, com nosaltres, creus que falten espais de confluència feministes entre dones de diferents àmbits i feminismes; espais on compartir i debatre sobre el que ens està passant en el feminisme, en el context sociopolític actual. Et convidem a participar d’aquest procés en construcció perquè

Ens agradaría comptar amb tu, amb vosaltres, amb els grups que fem i inventem des de la nostra quotidianitat els feminismes d’aquesta ciutat....

DV 18 de juliol 19.30 a Ca la Dona,
porta pica-pica per a compartir.
Fins a llavors, no faltis!!!