FELIP PUIG: Quants ulls fan falta per dimitir?‏

Ens volem sumar des d’aquest blog a la difusió del video i les convocatòries que tindran lloc properament per denunciar la pèrdua d’un ull a causa de l’impacte d’una pilota de goma disparada pels mossos d’esquadra a la manifestació del 14N en motiu de la vaga general convocada a nivell europeu.
Aquí teniu el link del video que s’està difonent per internet.

Concentració dimecres dia 21 a les 18h davant la seu d’interior a Barcelona alcarrer Diputació 355, cantonada amb el pasg. Sant Joan. Es demana que tothom que vingui porti un parche negre, a lo pirata, per posar-se a l’ull i demanar la dimissió d’en Felip Puig.

SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES. SOLIDARITAT AMB L’ESTHER I AMB LES VICTIMES DE LA REPRESSIÓ POLICIAL. FELIP PUIG DIMISSIÓ.