Girls Just wanna skate

Sota el lema Girls Just wanna skate for fun estem organitzant el No name skate tour.
Som un grup de noies de diversos punts de la península que ens hem ajuntat i ens ajuntem per passar-ho bé ja sigui patinant, surfejant,
recorrent rutes i downhills amb longs, fent snow, donantli a la bmx o als rollers, quedant-nos a casa jugant a la play, el que sigui.

Ens hem proposat fer un tour aquest setembre al País Bask i hi ha dues raons per les quals estem fent tot aquest soroll:

– No volem marques. Volem ser autosuficients, que no ens facin servir i volem fer les coses al nostre gust, segons el nostre criteri.
– En aquest “mundillo” les noies no destaquem massa, de fet som gairebé invisibles i utilitzen la nostra existència al seu aire i pel seu benefici . Volem fer veure a la gent que exisitim i que les koses no són així: les noies també patinem i sabem espavilar-nos soletes.

És per això que volem montar esdeveniments de tot tipus per poder costejarnos el viatge. Organitzarem competicions, espectacles, festes, expos, sortejos, gimcanes, merchadising, i tot el que se’ns passi pel cap i més. Per poder montar tot això necessitem gent, idees, i ajuda…tota persona que s’ofereixi serà grata!

Us esperem aquest divendres 17 a totes les que us animeu!