I Cicle de Xerrades Feministes del Col·lectiu Ronda

Enllaç a les xerrades

“Debats i reptes en els feminismes a dia d’avui”

La teoria queer, d’arrel estructuralista, planteja la identitat sexual o de gènere com el fruit d’un procés de construcció social, posant en entredit l’existència de condicionants biològics o que d’alguna manera es puguin considerar essencials que determinin el nostre rol sexual.
Gracia Trujillo, professora de sociologia a la Universitat de Castella la-Manxa, autora de l’obra ‘Deseo y resistencia’ i de nombrosos articles i estudis que han contribuït a la difusió i implementació dels postulats queer en el moviment feminista a l’Estat espanyol, serà l’encarregada d’impartir aquesta conferència, la segona del Cicle de Xerrades Feministes.

Dijous 1 de juliol. 19h
Aula Ronda
Ronda Sant Pere, 56,1er
Barcelona