Feminisme i Sobirania Alimentària

El proper dimarts 14 de gener comencem l’any amb la visita de dues experiències d’Andalusia i d’Euskal Herria que volem compartir. Totes dues tenen en comú que realitzen la seva tasca al voltant de la Sobirania Alimentària des de l’educació ambiental o la difusió i la comunicació, i que han reflexionat sobre les relacions de gènere i la necessitat d’incorporar el feminisme en les seves pràctiques:

-El David Herrera ve d’una associació d’educació socioambiental, “El Enjambre sin Reina” de Sevilla, que desenvolupa diferents projectes com tallers formatius d’horts urbans, l’impuls d’una Aula Cultural i Ambiental – l’Ecolocal o la organització d’unes jornades de Sobirania Alimentària i Gènere.
-La Leticia Urretabizkaia és coautora del llibre “Las mujeres baserritarras: análisis y perspectivas de futuro desde la Soberanía Alimentaria”, que analitza la situació de les dones baserritarras i la incidència i les polítiques públiques en el marc de l’activitat agrària i el desenvolupament rural.

Ens trobem amb elles i amb totes vosaltres dimarts 14 de gener a les 19.30 a l’Ateneu Flor de Maig, al carrer Doctor Trueta, 195. (Metro Llacuna).