Copa Calala, I Torneig Solidari de Futbol Femení

21 de setembre de 2013, 9 a 13h.

Eix Transversal (CEM Bogatell, C/ Carmen Amaya, 4-6), metro Poblenou i Llacuna, Barcelona

Calala-Fons de Dones organitza la Copa Calala, I Torneig de Futbol Femení Solidari de Catalunya, per a generar un espai de visibilitat del futbol femení, tot destacant la potència d’aquest esport per a desenvolupar valors d’integració i intercanvi com l’equitat de gènere, l’empoderament i la visibilitat de les dones i recaptar fons per a organitzacions i grups de dones de base dels col•lectius als quals Calala recolza habitualment (dones joves, indígenes, migrades, treballadores domèstiques…).

Perquè volem que les dones gaudeixin plenament dels seus drets al camp de futbol i tots els àmbits de la vida, aquest serà un espai de trobada i intercanvi per generar xarxes i reflexionar sobre la realitat del futbol femení que, malgrat tenir una llarga tradició a Catalunya en diferents espais més o menys professionalitzats, compta amb menys visibilitat, reconeixement i inversió que els seus iguals masculins i més precarietat a l’hora d’aconseguir equips, entrenadores i espais per jugar.

Més info aquí