Segon Seminari d’Estudis Feministes

El Segon Seminari d’Estudis Feministes és un espai de creació de coneixement teòric i aplicat compartit, des d’on abordar continguts dels estudis de gènere i la teoria feminista contemporània fora del marc de l’Acadèmia, per caminar plegades cap a la Universitat Popular Autogestionada de Catalunya.

Entre el 24 de maig i el 20 de juliol de 2013 omplirem la nostra sala polivalent de tallers pràctics i debats al voltant de llibres, amb la participació de les autores i de col·lectius que incorporen en la seva pràctica la perspectiva de gènere. Activitats amb què abordarem qüestions com la crítica al pensament amorós, les aportacions des del feminisme negre, la construcció de la ciutat amb perspectiva de gènere i l’apoderament i l’autodefensa feminista.

Per més informació punxa aquí.