Encuentros ‘Deshaciendo fronteras cotidianas’

El 9 de març (19,30h) inaugurem l’exposició *Peruanes a Barcelona, ciutadanes d’aquí i d’allà*, activitat que dona el tret de sortida a 6 setmanes d’activitats adreçades a propiciar l’acostament entre el col·lectiu de migrants i les persones de l’entorn de l’Assemblea de Barri de Sants (ABS): el projecte *Desfent fronteres quotidianes*.

Les activitats es desenvoluparan majoritàriament al Centre Social de Sants i abracen contingut diversos que van des de tallers pràctics sobre violència de gènere, apoderament femení i dret d’estrangeria, fins a cercles de conversa en català o tallers d’informàtica.

Lee la presentación de las jornadas pinchando aquí

Espai de trobada de dones migrants i autòctones. Un grup de dones del barri estem interessades a tirar endavant una iniciativa feminista a Sants: el projecte *Desfent fronteres quotidianes*. Les jornades es duran a terme entre el 12 de març i el 16 d’abril al Centre Social de Sants, tenen el seu origen en les trobades que hem tingut amb el col•lectiu Mujeres Pa’lante i ens hem inspirat en les activitats que desenvolupen a la Casa Sense Fronteres de Collblanc. Doneu un cop d’ull al blog, inclou contingut de les sessions:
http://deshaciendofronteras.blogspot.com/
Per més informació, us podeu adreçar a
autonomiafeminista@gmail.com