Convocatòria de la Xarxa Feminista sobre les jornades feministes de Granada:

Hem rebut aquesta convocatòria de les companyes de la Xarxa Feminista. La postegem per totes aquelles que pugueu estar interessades:
” Amigues, Hem tornat de les Jornades de Granada molt contentes i amb les piles carregades!!!
En conjunt i “grosso modo” han estat molt bé: més de 3500 dones amb una forta representació de dones joves i la presència de les dones de Catalunya ha estat molt significativa.
Hem pensat de convocar una trobada per poder compartir totes les valoracions, crítiques i comentaris i per explicar les nostres impressions a les que no heu pogut anar-hi. Volem parlar de les complicitats i dels lligams que hem reforçat i com els donem continuïtat; de com enfoquem els temes emergents i les noves relacions; i com consolidem els vincles per continuar treballant en els nostres projectes.
Hem estat mirant dates per fer la trobada abans de Nadal però ens resulta impossible. Us proposem de fer-ho el dissabte 23 de gener a les 10:30h a Ca la Dona.
Podeu consultar la web de Ca la Dona i de la Coordinadora Feminista on estan penjades fotos i comentaris i ponències….

Les dones que volgueu fer l’aportació solidària de 34 € a la Xarxa Feminista per les despeses derivades de l’organització de les Jornades, podeu fer-ho al compte corrent: 2100-3205-19-2200353920
Moltes gràcies a totes per la vostra energia feminista!
Una abraçada molt i molt forta!”