El 8 de març, a Madrid

Aquest any, podriem pensar que el 8 de març, és com tots els anys….

No obstant, ben mirat, hauriem d’adonar-nos que les coses no sempre semblen el que ens ensenyen a milers de contes de fades….Amb el que ha succeït a Madrid ja podem dir ben alt, que el 8 de març està sempre amenaçat pels partits polítics i les seves maniobres dins les suposades comisions dels moviments socials de dones. És per això, que ens solidaritzem amb les dones y els grups de Madrid, exigint espais autòmons des d’on fer la nostra política…. I recalquem, el fet de parlar “de la nostra política“, ja que a Barcelona hem celebrat el dia 8 de març, no perque vulguin arreglar la cagada de que no tinguessin en compte que el dia de reflexió precisament queia en el nostre dia de reivindicació de la nostra lluita, cosa que obviament posem en dubte, ja que de ben segur, se’ls hi ben refot les nostres reivindicacions!, sino que han deixat que es fes ja que consideraven que el dia internacional de les dones, no és una manifestació política!!!!!

Novament es poden saber el discurs…, poden tenir les seves quotes de dones, els seus plans de igualtat, però alhora de la veritat, NO HAN ENTÈS RES DE RES, perque no volen perdre els seus privilegis!